Uw zoekresultaten

Appartementen in hart Bangert Oosterpolder

Gepubliceerd door contentbeheerder op juli 10, 2018
| 3 reacties

Inmiddels is bekend geworden dat het veld naast het Winkelcentrum Bangert Oosterpolder bebouwd gaat worden met een appartementencomplex van 40 woningen.

Heel toepasselijk krijgt dit gebouw de naam Hart van Bangert. Vlak aan De Strip, met directe toegang naar de provincialeweg Hoorn-Enkhuizen-Lelystad en de A7, is dit een fijne plek om te wonen. Boekweit | Olie Makelaars/ Taxateurs uit Hoorn verzorgt de verkoop. Via het platform nieuwbouwregiohoorn.nl houden wij u op de hoogte!

3 thoughts on “Appartementen in hart Bangert Oosterpolder

 • De heer J. Post en mevrouw P.M. Post-Brus
  on juli 23, 2018

  Bijzonder geïnteresseerd in dit project.

  • John Aalsters
   on november 11, 2020

   Goede dag, wij zijn geïnteresseerd in dit project en blijven graag op de hoogte. Verder heb ik de vraag of wij nu reeds actie moeten ondernemen?

   Wij zijn in het algemeen op zoek naar een appartement, bij voorkeur bovenste verdieping bebouwd onder het nieuwe bouw besluit.

   In afwachting van je reactie,
   Met vriendelijke groet,
   John Aalsters / 0613772691

   • contentbeheerder
    on december 22, 2020

    Geachte heer Aalsters,

    Allereerst excuses voor een wellicht dubbele en zeker late reactie op uw bericht aan info@nieuwbouwregiohoorn.nl. Het kan zijn dat de verkopend makelaar inmiddels contact met u heeft opgenomen? De appartementen in Hart van Bangert zijn allemaal verkocht, ongetwijfeld zijn of komen er alternatieven voorhanden. Daarvoor verwijs ik u naar Boekweit | Olie Makelaars in Hoorn, nieuwbouw@boekweitolie.nl

    Vriendelijke groet, namens Nieuwbouw Regio Hoorn

    Barbara Slooten
    contentbeheerder
    06 54616266

Laat een bericht achter

Uw email blijft privé.

Vergelijk projecten