Klik voor vergroting
Zoeken ...
We didn't find any results
open map
Uitzicht Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn Locatie Volledige scherm
Uw zoekresultaten

Variantwoningen Bangert & Oosterpolder Fase 5A

Koopsommen van € 242.900,= tot € 337.0000,= v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

VERKOCHT o.v.b

In het hart van de historische Bangert, aan de rand van de woonwijk Bangert & Oosterpolder worden 20 eengezinswoningen gerealiseerd, in twee woonblokken van respectievelijk acht en twaalf eenheden. Metselwerk en afwerking matchen perfect bij de langskappen en volle- en halve dwarskappen. De indelingen zijn nagenoeg gelijk, toch ogen de woningen gevarieerd. Eengezins Variantwoningen. Precies.

Vanwege de compleetheid en betaalbaarheid van de Variantwoningen was, zoals verwacht, de opkomst zeer hoog. Inmiddels zijn er geen brochures met inschrijfformulier meer voorhanden. De documentatie met inschrijfformulier wordt niet online gedeeld.
De sluitingsdatum is gesteld op dinsdag 1 juni 2021, om 12.00 uur. Dan dienen de reeds opgehaalde en ingevulde formulieren bij ons binnen te zijn.

De woontypes variëren in middenwoning en hoekwoning, waarvan de laatstgenoemde met een volle dwarskap siert. De rij wordt doorbroken door een middenwoning met halve dwarskap, waardoor dit buurtje direct een levendig aanzicht krijgt. Alle woningen krijgen een voortuin en een achtertuin op het oosten of zuidoosten. Op de eerste verdieping worden drie slaapkamers gerealiseerd, de zolder biedt mogelijkheden voor een extra vertrek.

Wat deze Eengezins Variantwoningen vooral bijzonder maakt, is het bij de koopsommen inbegrepen Pluspakket. Een forse upgrade van de basiselementen binnen het nieuwbouwaanbod.

Het Pluspakket houdt onder meer in:

  • geen bovenlichten boven de binnendeuren, maar metselwerk;
  • wandcontactdozen waar mogelijk op 30 centimeter boven de vloer, lekker uit het zicht;
  • ook de afvoerbuizen van de wastafel en fontein worden netjes weggewerkt;
  • tweede wandcloset in de badkamer, onontbeerlijk voor een gezin;
  • en over gezin gesproken, de badkamer is groot genoeg voor ook nog een ligbad;
  • een vaste trap naar de zolder, die wordt uitgevoerd met een dakraam;
  • wasmachine aansluiting komt op de zolder, dat geeft ruimte beneden.

Hardhouten buitenkozijnen, deuren en ramen met HR++ beglazing behoren bij de standaarduitvoering, net als de installaties die bij verantwoord bouwen en wonen horen. De woningen beschikken namelijk over onder meer een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Op de begane grond en eerste verdieping vormen de vloeren de warmtebron, geen ontsierende radiatoren dus. Voor warm water wordt een boiler geïnstalleerd.

Standaard zijn deze Variantwoningen comfortabel uitgerust, gericht op een duurzame toekomst. Toch blijft er nog voldoende te kiezen. De keuken wordt casco opgeleverd. Zoveel mensen, zoveel wensen, behoeften en eisen. Uiteraard wordt het leidingwerk (geen gas!) voorzien.
Daarnaast kan gekozen worden voor een uitbouw van de living, met of zonder dubbele openslaande deuren, die leiden naar het terras… Het voert te ver hier de vele opties op te sommen. We noemen het niet voor niets Variantwoningen.

Het plan ligt direct ten zuiden van de Bangert. Op loop/fietsafstand van de basisscholen, kinderopvang en het voorzieningencentrum van de Bangert en Oosterpolder maar ook van het hart van Westerblokker met de voorzieningen in en rond De Beurs. Vanaf de nabij gelegen “Strip”, bent u snel bij het NS-station Kersenboogerd of bij de Provincialeweg Hoorn / Enkhuizen die direct op de A7 aansluit.

Your energy class is A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

Woonoppervlakte: 108,00 m2
Perceeloppervlakte: 115
Aantal kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Energie klasse: A+
Zolder
Achtertuin
Voortuin
Zonnepanelen
Uitbreidings mogelijkheid
Vloerverwarming

Vergelijkbare projecten

Verkocht onder voorbehoud

De Onderneming 14

€ 440.000 v.o.n.
Grote geschakelde dwarskapvilla aan De Onderneming 14 te Nibbixwoud. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN Kuin Vastgoedontwi [meer]
Grote geschakelde dwarskapvilla aan De Onderneming 14 te Nibbixwoud. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN Kuin Vastgoedontwi [meer]
32 653,00 m2Meer info
Verkocht onder voorbehoud

Bangertzicht Watervilla’s

Koopsommen vanaf € 524.000,= vrij op naam
Waar voorheen landbouw en fruitteelt de hoofdrol speelden, worden nu 10 robuuste vrijstaande dwarskapvilla’s gereal [meer]
Waar voorheen landbouw en fruitteelt de hoofdrol speelden, worden nu 10 robuuste vrijstaande dwarskapvilla’s gereal [meer]
Verkocht onder voorbehoud

Dirk Rooslaan (Bouwnr. 20)

320.800 v.o.n.
Alle woningen in Plan Sally te Wijdenes zijn verkocht o.v.b. Deze hoekwoningen met berging met een afmeting van ca. [meer]
Alle woningen in Plan Sally te Wijdenes zijn verkocht o.v.b. Deze hoekwoningen met berging met een afmeting van ca. [meer]
31 126,00 m2Meer info

Vergelijk projecten