Klik voor vergroting
Zoeken ...
We didn't find any results
open map
Uitzicht Roadmap Satellite Hybrid Terrain Mijn Locatie Volledige scherm
Uw zoekresultaten

Kievitweide

Vanaf € 259.900,- tot € 487.500,- v.o.n.
, ,
Voeg toe aan favorieten
1106
In verkoop

In deze nieuwe fase van Bangert & Oosterpolder, de ruim opgezette Kievitweide, wordt vooral veel ruimte in en om huis gerealiseerd. Kievitweide omvat 23 woningen en situeert tussen De Strip en de gemeentegrens met Drechterland. De Kieftsloot vormt de zuidelijke begrenzing. De eengezinswoningen hebben, naast 118 tot 129 vierkante meter woongenot, diepe tuinen op het zuidwesten. De drie slaapkamers kunnen uitgebreid worden met nog eens één of twee vertrekken op de tweede verdieping. Hoe luxe is dat!
U kunt kiezen uit 9 tussenwoningen, de 4 hoekwoningen hebben extra ruime percelen, variërend van 179 tot 203 m2. De koopsommen van de tussenwoningen starten bij € 259.900,- vrij op naam. De hoekwoningen vanaf € 312.500 v.o.n.

Wie zoekt naar meer mogelijkheden, zoals parkeren op het eigen erf, vindt wellicht een droomhuis in één van de 8 tweekappers. Deze combinatie van dwars- en langskappers biedt een fraai aanzicht, maar nog belangrijker: het schept een schat aan ruimte! Ook hier kan de derde woonlaag verrijkt worden met één of twee extra vertrekken. De woonoppervlakken bedragen respectievelijk 131 en 144 m2. De koopsommen van deze woningen, met percelen van meer dan driehonderd vierkante meter en twee parkeerplaatsen op het eigen erf, variëren van € 372.500,- tot € 395.000,- vrij op naam.

Ten slotte de twee vrijstaande villa’s. Deze meten standaard al een zeer indrukwekkende 151 vierkante meter woonoppervlak, maar de mogelijkheid bestaat om de gehele (!) gevel met twee meter uit te bouwen. Dat betekent in concreto dat alledrie de woonlagen er flink wat oppervlakte bij krijgen. De percelen van ieder 377 m2 blijven zelfs met deze uitbouw riant. De auto’s kunnen op het eigen pad staan, of in de aangebouwde stenen garage/ berging.  De vloeren van de eerste twee woonlagen worden verwarmd. De voordelen van de goedkope en vooral schone energie van een warmtepomp.
Deze villa’s worden aangeboden tegen koopsommen vanaf € 482.500,- vrij op naam.

Groen en gasloos
In een moderne samenleving past een minimale footprint, ook binnen woonomstandigheden. De woningen binnen Kievitweide worden met een warmtepomp opgeleverd, er komt geen gasaansluiting. Fossiele brandstoffen zijn niet meer van deze tijd. Perfecte isolatie en gebruik van hoogwaardig materiaal is dat wel. Genieten van de landelijke ligging, met veel omringend groen, brengen we graag over op de volgende generatie.

Alle woningen zijn momenteel verkocht of onder optie. Via de projectsite kunt u zich als reservekandidaat noteren.

Meer informatie vindt u op de projectwebsite: klik hier

Op de projectsite kunt u de documentatie downloaden en u zich online inschrijven. Voor nadere informatie kunt u ook terecht bij makelaarskantoor Boekweit | Olie, Veemarkt 32 in Hoorn.

A+

Your energy class is A

A

B

C

D

E

F

G

Aantal kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Energie klasse: A
Zolder
Achtertuin
Voortuin

Vergelijkbare projecten

Koningsvilla’s Hoorn – Blokker

Inmiddels is de verkoop van de statige Koningsvilla’s aan de rand van Bangert en Oosterpolder gestart met de [meer]
Inmiddels is de verkoop van de statige Koningsvilla’s aan de rand van Bangert en Oosterpolder gestart met de [meer]
Verkocht onder voorbehoud

Westerblokker 7 A (verkocht o.v.b.)

Koopsom € 419.000 v.o.n.
Dorps wonen bij de voorzieningenstad Hoorn! Landelijke vrijstaande woningen aan de Westerblokker en Noorderdracht t [meer]
Dorps wonen bij de voorzieningenstad Hoorn! Landelijke vrijstaande woningen aan de Westerblokker en Noorderdracht t [meer]
1 140,00 m2Meer info

Project Plan de Vriendschap

Koopsom EUR 285.500,- v.o.n.
De Vriendschap in Nibbixwoud (gemeente Medemblik) verbindt bewoners van alle leeftijden. Op de begane grond worden [meer]
De Vriendschap in Nibbixwoud (gemeente Medemblik) verbindt bewoners van alle leeftijden. Op de begane grond worden [meer]

Vergelijk projecten